Kategorije

U ponudi imamo cjelovit izbor bijele tehnike, rashladnih i klima uređaja, rezervnih dijelova, potrošnog materijala i pribora. 

Ne smijemo zaboraviti čitav niz antena, receivera, antenskih pojačala, switchera, nosača, kablova, konektora i drugog materijala potrebnog za prijem TV, RADIO i SATELITSKOG signala. Jedini smo na otoku s ponudom MIELE deterđenata, impregnacija, sjajila i drugih sredstava za čišćenje i održavanje rublja, posuđa i perilica.

Kao ovlašteni partneri brendova Miele, Gorenje, Electrolux i drugih, većinu proizvoda nudimo po proizvođačkom cjeniku. Ovakvom poslovnom politikom, omogućili smo otočanima povoljnije uvjete kupnje i učinili odlazak na kopno neekonomičnim i besmislenim. Kako, za razliku od trgovačkih centara, našu prodaju dopunjujemo i uslugama vlastitog servisa, usuđujemo se reći da nudimo potpuniju uslugu od velikih trgovačkih kuća.

Prilikom posjete našim prodavaonicama u Cresu i Malom Lošinju možete dogovoriti kompletnu uslugu: od savjetovanja i proračuna, usluge dostave i puštanja u pogon novog uređaja ili montaže ugradbenih aparata pa sve do odvoza na recikliranje električnog otpada.

Za većinu aparata iz naše ponude osigurali smo rezervne dijelove i servisnu podršku unutar i nakon isteka jamstvenog roka, po čemu smo, kao takvi, jedini na otoku.

Primamo kreditne i debitne kartice. Članovima turističke zajednice grada Malog Lošinja osigurali smo posebne pogodnosti prilikom kupnje u našim prodavaonicama.

Dodatna pitanja nam slobodno uputite putem kontakt obrasca.