Kategorije

Za prijavu kvara kliknite ovdje.

Pouzdan i dobro organiziran servis jedna je od najvažnijih odrednica prilikom odluke o kupnji proizvoda, naravno, samo ako je servis organiziran i upravljan sukladno suvremenim poslovnim načelima.

Iskustvom dugim 26 godina i stalnim stručnim usavršavanjem, izgradili smo tim servisera koji su spremni suočiti se i s najzahtjevnijim popravcima rashladnih i klima uređaja.

Brzo, stručno i savjesno, ukloniti ćemo kvarove na Vašoj adresi, a ako se radi o zahtjevnijem popravku, uređaj ćemo jednim od naših vozila odvesti na popravak u naš servisni centar. 

Naša servisna radionica opremljena je svim potrebnim alatima i uređajima u skladu s visokim europskim normama po pitanu dijagnosticiranja i otklanjanja kvarova, ekologije kao i testiranja uređaja nakon obavljenog popravka.

Po pitanju tehničke podrške prilikom dijagnosticiranja kvara i katalogizacije rezervnih dijelova, naša računala povezali smo s tvorničkim serverima kako bi u svakome trenutku imali pristup tehničkoj podršci i sastavnicama pojedinog uređaja.

Veliki izbor rezervnih dijelova na našem skladištu jamči brzo otklanjanje kvarova.

Ako neki rezervni dio ipak trenutno nemamo, naručujemo ga istoga radnog dana kako bi stigao u najkraćem mogućem roku.

Naše kvalitete prepoznale su svjetske poznate tvornice Miele i Gorenje te nam povjerile servisiranje svojih proizvoda u jamstvenom i izvan jamstvenog roka.

Servisnim uslugama u potpunosti pokrivamo područje otoka Cresa i Lošinja.

Kvar na uređaju možete prijaviti putem ovog obrasca.